Ontdek de voordelen van bam bedrijfsyoga

Bij BAM Lifestyle verzorgen we ook meditatie- en yogalessen op de werkvloer. Onze laagdrempelige lessen dragen bij aan vitalere werknemers, verminderen stress en ziekteverzuim en verbeteren de sfeer op de werkvloer.

Of je nu kiest voor lessen op locatie of in onze BAM yogastudio, wij helpen jouw team ontspannen, opladen en hun houding verbeteren. Investeer in het welzijn van jouw bedrijf met BAM bedrijfsyoga! 

We beginnen de meditatie met een korte inleiding over meditatie, de voordelen ervan en hoe het kan bijdragen aan innerlijke rust. Meditatie helpt je om meer in het moment te leven, in plaats van constant in hun gedachten verzonken te zijn, wat leidt tot een gevoel van rust en evenwicht.

Online versies van onze gebruikelijke lessen zijn beschikbaar, zodat medewerkers lessen kunnen bijwonen vanaf hun huis of kantoor.

Online bedrijfsyogales

BAM BEDRIJFSYOGA AANBOD

meditatie

Tijdens de lessen praktiseren we oefeningen met als doel het verminderen van werkgerelateerde stress en fysieke klachten, zoals RSI, rug- en nekproblemen. De sessies omvatten meditatie-
en concentratieoefeningen, yoga houdingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Stoelyoga is snel en makkelijk, perfect om op te laden tijdens werk. De oefeningen zijn eenvoudig en ontspannend, en zorgen voor rust en flexibiliteit, zowel thuis als op het werk.

stoelyoga

yogalessen

1

2

3

4

samen werken aan balans tussen body & mind

Alle bovenstaande diensten kunnen zowel online als offline worden verzorgd. Fysieke sessies kunnen plaatsvinden in onze BAM yogastudio of op eigen bedrijfslocatie. Ongeacht de grootte van het bedrijf of het aantal deelnemende werknemers, bieden we op maat gemaakte programma's die perfect passen bij jullie behoeften. We willen dat iedereen kan profiteren van de voordelen van yoga, ongeacht hun ervaring. Daarom zijn al onze lessen laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Kennismaken met yoga? Kies dan voor een eenmalige sessie om te ontdekken wat yoga voor jouw bedrijf van betekenen. Wanneer je streeft naar een blijvend positief effect, bieden we wekelijkse of maandelijkse sessies aan.

De overheid moedigt bedrijven aan om te investeren in de vitaliteit van medewerkers. Als werkgever kan je tot 1,7% van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen met de werkkostenregeling (WKR), waar bedrijfsyoga onder valt. Ook de arbovoorziening biedt fiscaal voordeel voor bedrijfsyoga, mits het onderdeel is van het arboplan, plaatsvindt tijdens werktijd, en de kosten niet worden doorbelast aan werknemers.

Ontdek tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoe we het aanbod kunnen afstemmen op jullie bedrijfswensen. Samen werken we aan het welzijn van je jouw bedrijf!

CONTACT MET BAM LIFESTYLE
IN ENSCHEDE

CONTACT MET BAM LIFESTYLE
IN ENSCHEDE

Vul je gegevens in en klik op 'verstuur.' We nemen persoonlijk contact met je op.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.