Bekijk hier
onze tarieven.

Lidmaatschappen *

Lespakketten

BAM Lifestyle biedt lidmaatschappen en lespakketten aan. Kies voor de voordeligste optie, maak van yoga & pilates je levensstijl en behaal je doelen met een lidmaatschap. Of kies voor een losse les / lespakket en geniet van de flexibiliteit om lessen te boeken wanneer je maar wilt.

Ontdek wat BAM Lifestyle voor jou kan betekenen!

TARIEVEN

Losse les

17,50 per les

10 lessen

15,- per les

20 lessen

14,- per les

1x per week

v.a. 11,50 per week

2x per week

v.a. 15,- per week

Onbeperkt (meest gekozen)

v.a. 16,- per week

Lidmaatschappen * 

* Je hebt keuze uit een lidmaatschap van 3, 6 of 12 maanden. 

Marjon Kuipers

BAM! De Yoga studio in het groen. Deze rustige en sfeervolle yoga studio is een echte aanrader. De verschillende docenten met ieder hun eigen stijl houden de lessen afwisselend en uitdagend. Ik vind het erg prettig dat ik zelf kan kiezen welke lessen ik wil volgen. Het boeken van een les gaat snel met een online agenda. Na de les is er altijd thee en ruimte om nog even na te praten. De Pilates lessen zijn een geweldige toevoeging op de yoga lessen! Dus wil je een sterk en flexibel lijf en een rustig hoofd? Dan BAM!

Paul Lus

Fijne yogaschool! Het is goed verzorgd, schoon en met een ontspannen sfeer. Als beginner spreekt mij de Yin yoga erg aan vanwege de rust en tijd om de houdingen (asana's) goed te leren. Er is een goede uitleg tijdens de lessen en ruimte/aandacht voor jou persoonlijke ontwikkeling. Er zijn interessante extra lessen voor verdieping in alle facetten van yoga. Nadien een warm kopje thee voor een prettige afsluiting en nabespreking en vragen.

Mel Rolink

Bij BAM heb ik samen met een vriendin voor de eerste keer kennis gemaakt met yoga. Ik voelde mij er direct heel welkom, er hangt een prettige sfeer en de docent is heel behulpzaam. Zeker weten een aanrader!

Marije Toxopeus

Hele fijne eerste ervaring met yoga gehad bij BAM! Ik voelde mij meteen welkom en comfortabel door de prettige sfeer die er hangt. De Yin-Yang les is voor iedereen een aanrader!

Anouschka Roerink

Echt de fijnste yoga lessen! Lekkerste momentje van de week. Uitleg en begeleiding is super. Altijd even gezellig een kopje thee na de les. Na de les voel ik me altijd weer ontspannen en voldaan. Dikke aanrader!

Joni Post

In deze kleinschalige en gemoedelijke studio heb ik op een laagdrempelige manier kennis mogen maken met yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen. BAM geeft mij rust in mijn hoofd en lijf. De docenten weten je op een fijne manier mee te nemen in de houdingen, door stemgebruik en muziek. Er is een gevariëerd aanbod van lessen en tijden waarop ze gegeven worden. Na de les is het mogelijk om thee te drinken met de andere yogi's.