MAAK KENNIS MET
het BAM lifestyle TEAM.

In 2013 is BAM Lifestyle opgericht en dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum. Wat ooit een droom was, is nu werkelijkheid: een ontspannen plek waar mensen veilig yoga en meditatie kunnen beoefenen. Ik ben Mandy, de oprichter van Body & Mind Lifestyle. Tijdens mijn middelbare schooltijd was ik een topsporter in de snelle sport van shorttrack, waar adrenaline door mijn aderen stroomde. Ik heb jarenlang hard getraind om tot de beste shorttrackers van Nederland te behoren, maar helaas moest ik stoppen vanwege een blessure.

Tijdens mijn topsportcarrière merkte ik dat ik tijdens trainingen topprestaties kon leveren, maar tijdens wedstrijden vaak niet. Dit bracht me ertoe me te verdiepen in de psychologie. Jaren later, toen ik te maken kreeg met een burn-out, ontdekte ik yoga als een methode om te ontspannen. Ik realiseerde me dat het beheersen van de geest, het lichaam en de ademhaling niet alleen prestaties beïnvloedde, maar ook je algehele welzijn (levenskracht).

Ik wilde dat meer mensen de kracht van yoga zouden ontdekken, dus heb ik BAM opgericht. Mijn doel was om een down-to-earth plek te creëren waar iedereen zich comfortabel en zichzelf kan voelen. In onze ontspannen studio kun je naast de focus op de yogamat genieten van een goed gesprek en wat humor, onder het genot van een kop thee.

HET VERHAAL ACHTER BAM LIFESTYLE

Mijn naam is Mandy en ik ben de oprichter & eigenaar van BAM Lifestyle, daarnaast ben ik ook yogadocent en psycholoog. 

Yoga is onderdeel geworden van mijn dagelijkse leven, het zorgt ervoor dat ik mijn lichaam en geest in balans kan houden. Na iedere yogales ervaar ik meer flexibiliteit, rust, ontspanning & helderheid.


Mandy

Mijn naam is Romy en ik geef elke maandagavond de Yin-Yang yogales bij BAM Lifestyle. Naast yogadocent ben ik ook Spoedeisende Hulp verpleegkundige (i.o.). 

Yoga is voor mij een goede manier om complexe en hoog dynamische Spoedeisende Hulp diensten een plekje te geven. Om zowel mentaal als fysiek weer rust, ontspanning en balans te vinden. 
Yoga zie ik dan ook als een ontdekkingsreis. Met nieuwsgierigheid kijk ik wat de asana’s met mij doen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Dit probeer ik tijdens mijn yogalessen over te brengen.

Daniell

Mijn naam is Daniell en ik geef elke donderdagavond de Yin yogales bij BAM Lifestyle. Voor mij is yoga een diepgaande innerlijke reis, een kans om jezelf uit te nodigen of uit te dagen, grenzen te verkennen, zowel mentaal als fysiek, en even helemaal tot jezelf te komen, weg van labels en woorden.

Naast mijn passie voor yoga, schreef ik het boek Meisjes van Katoen geïnspireerd door de verhalen van mijn Indische oma. Mensen zijn wandelende verhalen en ik nodig je graag uit om contact te maken met wat jou beweegt en geen woorden nodig heeft.

Romy

Basima

Mijn naam is Basima en ik geef al meer dan tien jaar yogales. Momenteel geef ik bij BAM Lifestyle de volgende lessen: Hatha-Yin yoga, Yin yoga en pilates. 

Voor mij is yoga een gezonde balans vinden tussen mijn lichaam en geest, na elke les vind ik weer verbinding en rust.

CONTACT MET BAM LIFESTYLE
IN ENSCHEDE

CONTACT MET BAM LIFESTYLE
IN ENSCHEDE

Vul je gegevens in en klik op 'verstuur.' We nemen persoonlijk contact met je op.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.