proefles pilates in enschede

Ontwikkel power & flexibiliteit met Pilates! 
Pilates is een veilige manier om het lichaam sterker en soepeler te maken. Je krijgt souplesse, balans en een betere houding, daarnaast brengt Pilates harmonie in lichaam en geest. Een Pilates les bestaat uit dynamische oefeningen die het lichaam versterken zonder het te belasten. 

Naast het opbouwen van kracht en flexibiliteit, biedt Pilates nog vele andere voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de balans, het vergroten van de algehele spiertonus en het bevorderen van een betere lichaamshouding.

Pilates is een veelzijdige trainingsmethode die zich richt op het versterken van de core-spieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit. Ontwikkel kracht, flexibiliteit en lichaamsbewustzijn door gecontroleerde herhalingen van bewegingen tijdens onze Pilates lessen. 

Wat is pilates?

Wat zijn de voordelen van Pilates?

Onze Pilates lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu nieuw bent in de wereld van Pilates of al ervaring hebt, onze instructeurs passen de oefeningen aan om aan jouw individuele behoeften en mogelijkheden te voldoen. Daarnaast kun je onze Pilates lessen perfect combineren met de yogalessen.

Yoga en Pilates zijn beide gericht op het bewustzijn van het lichaam, met focus op ademhaling en houding. Pilates legt de nadruk op correcte uitvoering van oefeningen, yoga draait om vaste houdingen en het vinden van geest-lichaamsbalans. Yoga streeft naar eenwording van geest en lichaam, terwijl Pilates gericht is op het verbeteren van houding. Flexibiliteit is belangrijker in yoga dan in Pilates.

Verschil tussen yoga & pilates

Geschikt voor alle niveaus